Contact

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Klik voor grotere weergave
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving

Over Nederland

Sommige route app's hebben moeite de exacte locatie van ons huis te vinden. Wij wonen aan het deel van de Grensweg dat direct ten westen van het Wooldse Veen loopt.
Als u vanaf de Hijinkhoekweg komt, rijdt u deze helemaal uit. U slaat rechtsaf de Kuipersweg op en gaat na ruim 800 meter linksaf de zandweg in. Wij zijn het eerste huis aan de linkerkant direct na het bos.
Als u vanaf de Wooldseweg komt, rijdt u via de Holdersweg en de Kulverweg. U passeert de Harmienehoeve en neemt vervolgens de eerste zandweg rechts. Wij zijn het eerste huis aan de linkerkant direct na het bos.

Over Duitsland

De grensovergang bij de Grensweg is gesloten voor automobilisten. Houdt u hiermee rekening bij het plannen van uw route over Duitsland. Kies een route waarbij u de grens passeert via de Wooldseweg (vanaf Bocholt) of de Kottenseweg (vanaf Oedinge).
Als u vanaf de Wooldseweg komt, rijdt u via de Holdersweg en de Kulverweg. U passeert de Harmienehoeve en neemt vervolgens de eerste zandweg rechts. Wij zijn het eerste huis aan de linkerkant direct na het bos.
Als u vanaf de Kottenseweg komt, rijdt u door tot de eerste rotonde in Winterswijk. Hier slaat u linksaf op de Wooldseweg. Na de spoorovergang en de brug over de beek, slaat u linksaf op de Hijinkhoekweg. Deze rijdt u helemaal uit. Aan het einde slaat u rechtsaf de Kuipersweg op en gaat na ruim 800 meter linksaf de zandweg in. Wij zijn het eerste huis aan de linkerkant direct na het bos.

Zonder navigatie

Voor als u geen gebruik maakt van navigatie, kunt u het best de bordjes naar de Harmienehoeve volgen. Vanaf de Harmienehoeve neemt u de Kulverweg naar het zuiden en vervolgens de eerste zandweg rechts. Wij zijn het eerste huis aan de linkerkant direct na het bos.

Per trein

Twee maal per uur is er een treinverbinding met Arnhem en Zutphen. In het weekend deels één keer per uur. Op verzoek kunnen wij u ophalen vanaf het station.

Per fiets, te voet

Er lopen veel fiets- en wandelroutes langs ons huis. We wonen op 150 meter van knooppunt 31.