Natuurfotografie en andere natuuractiviteiten

Grenslicht is niet een standaard B&B, maar we willen dit ontwikkelen tot een ontmoetingsplek voor natuur fotografen en andere natuurliefhebbers. Bij de inrichting van het terrein zijn een aantal fotogenieke plaatsen ingericht waar vanuit een camouflagetent of één van de in aanbouw zijnde fotohutten natuur van dichtbij, zonder verstoring kan worden gefotografeerd. Hier zullen ook mini-workshops voor natuurfotografie georganiseerd gaan worden. Meer informatie hierover volgt zodra de hutten helemaal gereed zijn voor gebruik.

Om de natuur nog meer te ervaren kunnen we voor u, op aanvraag, ook activiteiten organiseren als vogelexcursies (incl. kraanvogelexcursie in Duitsland), braakbal pluizen & prooi determinatie, vleermuizenexcursies, botanische tochten en nachtvlinder observatie. Als u specifieke wensen of vragen hierover heeft laat het ons dan bijtijds weten.

Onze ontmoetingsruimte is ook erg geschikt voor kleine workshops of dagactiviteiten voor kleine (bedrijfs)teams, die even in een heel andere omgeving willen doorbrengen. Combinatie met catering of andere natuuractiviteiten kan hierbij ook verzorgd worden.

We hebben ook heel veel informatie over de natuur in onze omgeving in de vorm van monitoringgegevens, publicaties, zoek- en determinatiekaarten, etc. Een groot deel daarvan is beschikbaar in onze ontmoetingsruimte, maar als u het daar niet vindt aarzel dan niet om het ons te vragen.